Missie

De Missie van Maluku Hoogeveen beschrijft wat voor organisatie Maluku Hoogeveen is en wie de doelgroep van Maluku Hoogeveen is en de relatie tot deze doelgroep. De missie verbindt het heden met de toekomst. Dit betekent dat de missie van Maluku Hoogeveen niet alleen relevant is voor vandaag, maar voor een langdurige periode.
Maluku Hoogeveen is een stichting die zich richt op de Molukse gemeenschap in Hoogeveen en omstreken. Maluku Hoogeveen levert een bijdrage aan de wensen van de Molukse gemeenschap in Hoogeveen e.o. op het gebied van de leefbaarheid, cultuur, sport en kinderen.  

 

Visie 

De Visie van Maluku Hoogeveen beschrijft het doel dat nagestreefd wordt. De Visie van Maluku Hoogeveen heeft tot doel het enthousiasmeren en inspireren van medewerkers/vrijwilligers om deze te laten groeien en een aanstekelijk toekomstbeeld te bieden. De visie moet ‘er toe doen’ en nageleefd worden binnen de organisatie van Maluku Hoogeveen.


Maluku Hoogeveen streeft naar een Molukse gemeenschap in Hoogeveen e.o., die ruimte biedt aan individuen om zich te ontwikkelen en te groeien met behoud van haar identiteit, principes, normen en waarden.